Pidä itsestäsi huolta myös huomenna

Säästövakuutus tarjoaa monipuoliset säästämisen edut yhdessä paketissa ja mahdollistaa joustavan säästämisen oman tavoitteesi mukaan.

Vaivaton Säästövakuutus on mainio tapa hallita omaisuutta.  Se sopii etenkin pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen. Sijoitussidonnaisessa säästövakuutuksessa varallisuutesi kehittyy valitsemiesi sijoituskohteiden arvonkehityksen mukaan. Valitse sijoituskohteet tuottotavoitteesi ja riskinsietokykysi mukaan. Voit kerryttää vakuutussäästöjä pikku hiljaa tai isommalla summalla kerrallaan. Alkuun pääset pienelläkin kuukausimaksulla.

Säästövakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle säästäjälle, varttuneemmalle säästäjälle sekä aktiivisijoittajalle.

Joustavat vakuutusmaksut

Voit valita säästöajan pituuden ja sijoitussumman vapaasti ja muuttaa suunnitelmaa elämäntilanteiden mukaan. Suositeltava sijoitusaika on yli viisi vuotta. Alkuun pääset pienelläkin summalla kuukaudessa. Helpotat säännöllistä säästämistä, kun sovit suoramaksusta. Voit koska tahansa vaihtaa kuukausittaista säästösummaa ja muuttaa sijoituksesi rahaksi milloin haluat. Säästövakuutus sisältää aina myös henkivakuutusturvaa.

Säästövakuutukseen sisältyy useita verotuksellisia etuja:

  • Vakuutuksen pääomaa voi nostaa ilman veroa.
  • Vakuutuksen tuottoa verotetaan vasta sitä nostettaessa.
  • Sijoituskohteita vaihdettaessa syntynyttä tuottoa ei veroteta säästöaikana.
  • Säästövakuutuksen edunsaajamääräyksellä voi lahjoittaa lähiomaiselle ilman veroa 4 999 euroa (3 vuodessa).

Säästövakuutuksesta maksetaan veroa vasta, kun vakuutus erääntyy eli säästösumma maksetaan edunsaajalle. Säästöaikana kertyneitä tuottoja tai syntyneitä voittoja sijoituskohteita vaihtaessa ei siis veroteta vakuutuksen voimassaoloaikana.

Monipuoliset sijoituskohteet

Sijoituskohteet voit valita itse laajasta sijoitusrahastojen valikoimasta. Vaihtoehtoisesti voit liittää vakuutukseesi Varainhoitajan Parhaat -palvelun tai Vuosituotto -vaihtoehdon ja jättää sijoituksiin liittyvät tehtävät ammattilaisille. Säästöaikana voit vaihtaa kuusi kertaa vuodessa vakuutuksesi sijoituskohteita ilman kuluja ja mahdollisten myyntivoittojen verotusta.

Tutustu sijoituskohteisiin

Säästövakuutus_tuoteseloste 2018

Saastovakuutus_vakuutusehdot_2018