Turvaa lainasi takaisinmaksu Säästöpankki Balanssilla

Säästöpankki Balanssin voit ottaa henkilöasiakkaana uuteen asuntolainaan tai kulutusluottoon. Yrittäjien yritystoimintaan otettuun lainaan on räätälöity oma turvapaketti. Molemmissa voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %).

Henkilöasiakkaalla valittavissa kolme erilaista turvapakettia:

 • Maxiturva
 • Soloturva
 • Miniturva

Jos olet palkansaaja, sinulle soveltuu Maxiturva palkansaajan turvapaketti. Mikäli olet yrittäjä ja ottamassa henkilöasiakkaana esimerkiksi asuntolainaa, on sinulle tarjolla Maxiturva yrittäjälle.

Uuteen lainaan voi liittää kaikki turvapaketit. Olemassa olevaan lainaan voidaan liittää sekä palkansaajalle että yrittäjälle soveltuva Miniturva tai yrittäjälle soveltuva Maxiturva.

Säästöpankki Balanssin hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Katso turvapakettien laajuus tarkemmin tuoteselosteesta.

Miksi Säästöpankki Balanssi?

 • Järkevä tapa varmistaa lainan takaisinmaksua sekä turvata omaa ja läheisten toimeentuloa.
 • Säästöpankki Balanssi sisältää paljon turvaa elämän pienempien ja isompien sattumusten varalle, mutta myös henkiturvan kuoleman varalta.
  • Säästöpankki Balanssin korvausten turvin pystyt hoitamaan lainaasi silloinkin, kun sinun tai puolisosi tulosi pienenevät työttömyyden tai sairauden vuoksi.
  • Esimerkiksi kuolemantapauksesta maksettavan kertakorvauksen turvin perheesi voi jäädä halutessaan tuttuun kotiin asumaan eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainanhoitoon.
 • Säästöpankki Balanssi täydentää mahdollista muuta jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksettava kertakorvaus käytetään esim. kuolemantapauksessa sellaisenaan lainanhoitoon eikä siitä synny panttauksen johdosta veroseuraamuksia lainaan kohdistuvan määrän osalta. Oikein mitoitettu henkivakuutuskorvaus puolestaan turvaa elintason säilymisen silloin, kun perheen toisen puolison tulot eivät ole enää käytettävissä.
 • Voit valita Säästöpankki Balanssin turvapaketin yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Mahdollinen lainan toinen osallinen voi valita myös itselleen sopivimman turvapaketin sinun valinnoistasi riippumatta. Korvaustilanteessa korvausta maksetaan yhdestä tapahtumasta kerrallaan.

 

Saastopankki Balanssi tuoteseloste – Henkiloasiakkaat -2018

Saastopankki Balanssi vakuutusehdot – Henkiloasiakkaat -2018