Säästöpankki Elämänvaralla vaurautta ja turvaa

Säästöpankki Elämänvara on monipuolinen pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu sopimus, joka koostuu kapitalisaatiosopimuksesta ja vakavan sairauden turvasta. Saat yhdellä so­pimuksella joustavamaksuisen, sijoituskohteil­taan monipuolisen, suursijoittajan tavanomaisesti saamia hyötyjä tarjoavan ja verotuksellisia etuja sisältävän paketin sekä siihen liitetyn turvan vakavan sairauden varalta.

Säästöpankki Elämänvaran voi ottaa 18-59-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Säästöpankki Elämänvara sopii yhtä hyvin nuorelle aloittavalle säästäjälle kuin myös aktiivi-ikäiselle säästäjälle, joka haluaa varmistaa toimeentuloaan vakavan sairauden kohdatessaan. Tämä tuote sopii erinomaisesti siis sinulle, joka haluat huolehtia taloudestasi pitkäjänteisesti ja varautua tulevaan.

Joustavat vakuutusmaksut

  • Vakuutusmaksut oman maksusuunnitelmasi ja elämäntilanteesi mukaan
  •  Voit nostaa säästöjä milloin vain.

Monipuoliset sijoituskohteet ja suursijoittajan edut

Säästöpankki Elämänvarassa saat siis suursijoittajan edut, kun käytössäsi on varainhoitajan palvelut. Tämä tarkoittaa sitä, että salkunhoitaja tekee sijoituspäätöksiä asiakkaan puolesta sijoituskorin sisällä. Voit halutessai vaihtaa sijoituskohteita maksutta kuusi kertaa vuodessa. Sijoitukohdevalikoimassa kolme Varainhoitajan Parhaat -sijoitussalkkua; Korkopainoinen, Tasapainoinen ja Tuottohakuinen.

Vakavan sairauden turva

  • Kertakorvaus 20 000 € tai 40 000 euroa valintasi mukaan.
  • Turva kattaa kolme yleisintä sairautta; syöpä, sydäninfarkti ja aivohalvaus.

Verotukselliset edut

  • Sijoituskohteiden osto ja myynti ilman väli­töntä myyntivoittoveroa
  • Vakavan sairauden turvan kertakorvaus verovapaasti.

Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa voit keskustella kaikista säästämiseen liittyvistä kysy­myksistä. Näin voitte yhdessä kartoittaa millainen säästäjä olet ja räätälöidä juuri sinulle säästötavoitetta­si, tuotto-odotustasi, riskinsietokykyäsi ja säästöai­kaasi vastaava Säästöpankki Elämänvara.

Säästöpankki Elämänvara-vakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. Sopimuksen vakavan sairauden turvasta myöntää Chubb.

Säästöpankki Elämänvara tuoteseloste 10-2017

Säästöpankki Elämänvara vakuutusehdot 10-2017

Säästöpankki Elämänvara hinnasto 10-2017